fbpx
Matkapuhelin

+358 44 52625 66

Sähköpostiosoite

mervisimila@gmail.com

Avoinna tilauksesta

Vuoden ympäri

Komun tila on siirtynyt keväällä 2022 vanhemmiltani kolmannelle sukupolvelle, eli minulle Mervi Similälle ja miehelleni Samille. Lisäksi tilalla touhuavat lapset 11v ja 14v.

Meille tuli kesällä 2022 lampaita ja meillä onkin tarkoituksena olla pienlampureita tulevaisuudessa.  Aikaisemmin tilalla on ollut lypsylehmiä ja lihakarjaa sekä harjoitettu maanviljelyä.

Ajatus kotieläinpihasta alkoi kytemään, kun minulta kysyttiin useasti, saisiko eläimiä tulla katsomaan ja hevosilla ratsastamaan. Jossain vaiheessa joku kysyi, eikö olisi sama laittaa kotieläinpiha pystyyn kun eläimiäkin jo löytyy. Siitä se ajatus sitten lähti ja nyt 4.12.2022 on kotieläinpihan avajaiset. 

Ajatus kotieläinpihasta kyti Mervi Similän ajatuksissa vuosia.

Vanha parsinavetta saa uutta eloa kotieläinpihana (Kotikulmilta, 29.11.2022)

Eläimiä (hevosia, kissoja, pupuja, kanoja, kalkkunoita, ankkoja, vuohia ja lampaita) voi tulla tapaamaan läpi talven tallissa ja samalla istahtaa rauhoittumaan ja rentoutumaan keinutuoliin. Lisäksi meillä pääsee lähimetsään kävelylle ponien kanssa sekä ratsain ihanilla islanninhevosilla Alfiinalla, Tritlalla ja Netlalla sekä Bella-ponilla. Meillä on myös aidattu ja valaistu upouusi ratsastuskenttä.

Kaikkea muutakin kivaa on suunnitteilla, mutta niistä sitten myöhemmin.

Tervetuloa viihtymään meille ❤️

t. Mervi ja muut komulaiset

– Tarvetta tämmöiselle paikalle, missä pääsee rauhassa istuskelemaan ja katselemaan eläimiä, tuntuu olevan. Ihmiset ovat nykyään niin kiireisiä, että rauhoittumispaikkaa tarvitaan.

Syrjäiseen kylään Torniossa avataan uusi kotieläinpiha – yrittäjä: ”Tarvetta tuntuu olevan” (YLE, 4.11.2022)