fbpx
Matkapuhelin

+358 44 52625 66

Sähköpostiosoite

mervisimila@gmail.com

Avoinna tilauksesta

Vuoden ympäri

Komun kotieläinpiha
Mustajärventie 430
95530 Tornio

Mervi Similä
mervisimila@gmail.com

+358 44 52625 66

Y-tunnus: 2023790-2

Ajo-ohjeet:

Osoite on Mustajärventie 430, 95530 Tornio. Tornion keskustassa tänne ajaa puolessa tunnissa, samoin Ylitorniolta. Ethän aja kylämme tai muidenkaan kylien kohdalla liian lujaa, sillä tiellä voi liikkua ihmisiä ja eläimiä. Meillä ei ole täällä maalla erikseen kävelyteitä.

Tornion suunnasta nopein reitti on kääntyä Karungin jälkeen Palovaarantielle ja ajaa sitä noin 7 km, kunnes tulee kyltti vasemmalle, jossa lukee Korpikylä 6. Tämä on Mustajärventie. Aja sitä noin 2 km, kunnes tulee ensimmäisiä taloja. Tilamme on neljäs pihapiiri oikealla puolella tietä, heti Farm Escapen jälkeen. Ensin oikealla puolella tulee sininen talo, sitten konehalli, sitten Farm Escape, sitten Komun kotieläinpiha. 

Ylitornion suunnalta käänny Mustajärvi-kyltin kohdalta. Se on Mustajärventie, jota ajetaan 4,5 km. Tilamme on tien vasemmalla puolella.

Tilan tuntomerkit: 

Talomme on punainen puutalo, jonka pihalla on punaisia puurakennuksia. Aitan seinässä on Komu-kyltti. Tallissa on keltainen ikkunallinen ovi ja Tervetuloa meille -kyltti.

Saavu paikalle vain hieman ennen varattua aikaa, sillä emme ole välttämättä vielä valmiita eläinten kanssa, jos saavut liian aikaisin.